Hírek

SEDUS – Újdonságok 2022

A SEDUS egy nagy hagyományokkal és 150 éves múlttal rendelkező vállalat, mely az általa képviselt piac irányadójának tekinthető – az ergonómia, a gyártási folyamatok és a fenntarthatóság terén egyaránt. A SEDUS szenvedélyesen és professzionálisan fejleszt, gyárt és forgalmaz kiváló minőségű irodabútorokat. Erre kiváló példák a 2022-ben bemutatott új termékeik.

 

black dot + ID

Az egyedi méretre készült irodai szék

Méretre gyártva és egyedileg kialakítva: a black dot+ ID több, mint egy ergonomikus irodai forgószék. Célja az, hogy mindenkinek a lehető legjobb ülőalkalmatosságot kínálja az igényeinek megfelelően, ami éppoly személyes, mint a saját identitásunk. A különféle betétes kárpitoknak köszönhetően a háttámla a felhasználó sajátos anatómiájának megfelelően állítható.

 

 

se:matrix

Nyitott polcok hatékony terek kialakításához

Modern, moduláris és multifunkcionális: Ha zónákra, tárolóhelyekre vagy nyílt tér átszervezésére van szükség, az se:matrix a megfelelő választás. A kompakttól a nagyméretű elemekig, számos tervezési lehetőséggel és praktikus kiegészítővel, az se:matrix igazán sokoldalúnak tekinthető.

      

 

se:lounge

Kényelmes fotel irodai és otthoni használatra egyaránt

Kényelmes munkavégzés az se: lounge fotellel – ez annyit tesz, hogy érkezz meg, ülj le, és érezd jól magad. A fotel egyszerre ötvözi a kényelmet, a sokoldalúságot és a tartósságot. Nagy ülőfelületével és puha kárpitozásával azt kínálja, amire az adott pillanatban a felhasználónak szüksége van: a nyugalom szigetét, a koncentrált munkához való menedékhelyet vagy a pihenés közbeni kellemes közérzetet.