Rólunk

A Zconcept Kereskedelmi és Szolgáltató Kft több mint egy évtizedes múltra tekint vissza és a közületi terek optimális kialakításával és azok magas szintű berendezésével foglalkozik.

Cégünk, a közületi szféra szinte minden területén belül jelentős referenciákkal rendelkezik, az irodaházak berendezésétől, a szállodákon át, egészségügyi szolgáltatókon keresztül egészen a konferencia létesítményekig.

Alapításunk óta számos vezető európai bútorgyár termékeit forgalmazzuk hazánkban – irodabútor gyártók, kárpitos termékeket előállító vállaltok, akusztikai megoldásokat fejlesztő cégek – és ezek között vannak olyan partnereink, akik a kizárólagos forgalmazói jogot is megadták számunkra.

Szolgáltatásunk kiterjed irodák komplett bútorozására, recepciók és közösségi terek berendezésére, kantinok és éttermek bútorozására, konferencia termek berendezésére és korunk egyik legnagyobb problémájának megoldására, a nagy terek zajcsökkentésére.
Tevékenységünk a teljes körű bútorbeszállításokon kívül kiterjed belsőépítészeti tervezésre,
akusztikai tervezésre, irodaterületek optimalizálására is.

A Zconcept Kft olyan vezető bútor fejlesztő és előállító vállalatok képviselője, mint például az Interstuhl német irodaszék gyár, a HOWE dán konferencia székek és asztalok előállító vállalata vagy a MagisDesign kortárs design bútorok és tárgyak gyártó vállalata. De még partnereink között említhetjük a Fantoni olasz konszernt (akik az alapanyag gyártáson keresztül, a professzionális akusztikai burkolatokig, mindent maguk állítanak elő), vagy a holland Casala vállalatot, akik számos Red Dot design díjas terméket nyújtottak már a szakmának. Ezek a partnereink olyan magas színvonalú termékeket állítanak elő, melyek biztosítják a végfelhasználók részére a legmagasabb szolgáltatási szintet és az általuk létrehozott termékek technológiája megfelel a legszigorúbb környezetgazdálkodási és környezetvédelmi szabályozásoknak is.

Cégünk célul tűzte ki, hogy a partnereink magas szintű kiszolgálása mellett olyan fontos tényezőket is figyelembe vesz a beszállító partnerei kiválasztásban, hogy azok minden tekintetben megfeleljenek az Európai Unió szigorú környezetvédelmi előírásainak és az előállított termékek újrahasznosítása biztosított legyen.

Fejlődésünk során eljutottunk arra a szintre, hogy az ügyfeleink biztonsága érdekében, illetve, hogy a bizalmukat még jobban megerősítsük, bevezettük az ISO9001 minőségirányítási rendszert, illetve egy új vállalatirányítási modult.

about-us-image