Design bútor

A LaCividina céget 1976-ban alapították Friuli-Venezia Giuliaban, Olaszország északkeleti részén. Ma a karosszékek és díványok vezető gyártója, ügyfelei között pedig megtalálhatóak cégek és magánemberek egyaránt. Az érezhetően olasz stílus szinte minden dizájnban kézzel fogható, és tökéletesen testesül meg a termékekben köszönhetően a gondosan válogatott anyagoknak, lakkoknak és festékeknek, valamint vevőink egyéni igényeihez való alkalmazkodásnak.

A LaCividina díványok és karosszékek széles választékát tervezi meg és készíti el szerződött partnerei számára. Olaszországi és nemzetközi sikerét annak köszönheti, hogy minden egyes termékénél képes a jellegzetesen olasz dizájnt összhangba hozni a szakértelemmel és tapasztalattal, melyek egyre ritkább értékek. A cég kiemelkedő hírneve továbbá annak is köszönhető, hogy aprólékosan alkalmazkodik ügyfelei igényeihez, valamint rugalmasságának, amelynek segítségével minden esetben ideális megoldást nyújt.

A LaCividina széles körben kínál termékeket, miközben a méretek és a lakkozás/festés terén rendkívül rugalmas, így eleget tesz a lakberendezési piac minden igényének. Minden dizájn középpontjában a racionalitás és az időtálló díványok és karosszékek iránti elkötelezettség áll, így magától értetődő, hogy az emberek a LaCivida termékeit választják otthonaik berendezésére. Munkatársaink pedig örömmel segítenek Önnek, hogy igényeinek megfelelő döntést hozhasson.

    Küldjön nekünk üzenetet