Hírek

LACIVIDINA - Újdonságok

Hamisítatlan esztétika, minőségi anyagok, tökéletes kidolgozás és kivételes szervezettség. Kényelem és tetszetős kialakítás, amely életben tartja az olasz kézműves kultúrát. Ez a laCividina.

Minden évben új termékeket álmodnak meg, melyek mellett nem mehetünk el szó nélkül. A legújabb termékeik közül emelünk ki hármat, melyre (ahogyan a laCividina minden termékére) érdemes figyelmet fordítani.

A Node+ jól strukturált és összetett párnázott elemek, háttámlák, elválasztók és kiegészítők rendszere. A különböző formájú és méretű párnázott darabok alkotják a kollekció sarokkövét. Végtelen számú elrendezésben összeállíthatók, amelyek eleget tesznek a nappali és a közösségi terek irányába támasztott minden elvárásnak.

Gordon Guillaumier és a LaCividina új együttműködéséből született meg a Twirl egyszemélyes kanapé, amely egyetlen egyszerű, kavargó, szabálytalan formában egyesíti egy ülőalkalmatosság, íróasztal és térelválasztó jellemzőit. Hangulatos privát fülkeként szolgálhat, és szabadabb, kevésbé zsúfolt munkakörnyezetet biztosít.

Idda, ahogyan Catania lakosai az Etnát hívják, szintén nevet ad ennek a dohányzóasztalnak is, mely felvesszi a vulkán körvonalait – kanyargó lávafolyamokkal körülvéve – majd ezt fejjel lefelé fordítva kapjuk meg az asztal végső alakját.