Hírek

DOMKAPA ÚJ KOLLEKCIÓ-2022

A portugál alapítású DOMKAPA óriási szenvedéllyel viszonyul a részletgazdag varrások és öltések iránt, ezzel mutatva elköteleződésüket a haute-couture filozófia felé, amely a „kézzel készített” értékekre összpontosít.

A DOMKAPA lenyűgöző részletgazdag székekkel, fotelekkel, kanapékkal és ágyakkal mutatta be 2022-es kollekcióját.

A Louise szék robusztus kialakítása magabiztosságot és karakterisztikus atmoszférát áraszt, egyszerű vonalvezetéssel, de határozott kényelemérzettel.

A Parker kanapé egyértelmű stílusos megjelenését nagyvolumenű és barátságos arányok egészítik ki. A karcsú fa vagy fém lábakon nyugvó széles kartámasz magasfokú kényelmet biztosít az egész felületén párnázott dupla hátpárnákkal kombinálva.

Az Alexander fotel egy rendkívül innovatív megoldás, amely a funkcionális és a meglehetősen hagyományos formákat ötvözi. Erőteljes és átfogó szerkezet jellemzi, melyben a magas háttámla könnyedén csatlakozik az ülőfelülethez, miközben ez az egység egy forgó alapon végződik.

A Kelsi ágy egy kiemelkedő tervezésű kézműves alkotás, amely egyedi gyártási technikákat és előkelő anyagokat ötvözve egy ritka bútordarabot alkot. A szárnyas fejtámla az ágy fókuszpontja, amely részletgazdag kivitelezésével kiemelkedik környezetéből.

Az elegancia, a kényelem és az intimitás koncepciója ihlette a Juliet kanapét, mely sajátos lekerekített ülőfelülettel rendelkezik, amit négy acélláb támaszt meg. A lágy ívek és a kiegyensúlyozott arányok jellemzik, a háttámla oldalra nyúlása pedig finom és elegáns kartámaszt hoz létre.

A Margot ágy a funkcionális és alapvető formákhoz kapcsolódik, így keletkezett ez az egyedi kárpitozott darab. A széles és körülölelő fejtámla lágy vonalaival és minőségi részleteivel két párnázott elemre oszlik, így kedvezve a pihenés minden pillanatának.