Hírek

Bemutatkozik ÚJ partnerünk: SIXINCH

2003-ban Michel Sels és Pieter Jamart egyazon szenvedélyen osztozott a hab és a bevonatok világa iránt, ezért úgy döntöttek, hogy piacra dobják a SIXINCH-t. A cég a kezdetek óta növekedett és folyamatosan növekszik. Jelenleg 11 gyárral működnek világszerte, számos országban. A SIXINCH a tervezőkkel és építészekkel való együttműködésre fókuszál, miközben élénk és izgalmas bútorokat alkotnak meg.

A SIXINCH által, a bútoraikhoz használt bevonat új lehetőség a hagyományos kárpitozással szemben. Ebben az esetben képesek közvetlenül a kivágott habformára fújni az adott anyagot, melynek előnye, hogy bonyolultabb formákat is képesek befedni. A SIXINCH termékei minden RAL és NCS színben elérhetők a vásárlók számára.

A SIXINCH termékek bevonatának típusai:

MediFlex ®

A MediFlex egy 3 rétegű rendszeren alapuló új bevonat, akárcsak a FlexPlus, de a második réteg rendkívül vékony és rugalmas. Az végeredmény egy puha, sima tapintású és megjelenésű felület. Ez a közepesen erős bevonat beltéri használatra lett megalkotva.

FlexPlus ®

A FlexPlus egy fejlett 3 rétegű bevonatrendszer, rugalmas PU-val, az végeredmény pedig egy különleges puha tapintású felület. UV stabil pigmentekkel, bel- és kültéri használatra egyaránt.

HardCoat ®

Ugyanazon a technikán alapul, mint a FlexPlus, de különböző vegyszerekkel szilárd kemény fedőbevonatot biztosít, amely a poliészterhez hasonlítható. Beltéri és kültéri használatra, UV álló, enyhén göröngyös, extrém erős felülettel.

ProFlex ®

A ProFlex egy nagyon tartós, erős, mégis rugalmas bevonat, amelyet olyan környezetekhez terveztek, ahol a bútorok különböző környezeti hatásoknak vannak kitéve és így extra erősnek kell lenniük. Egy alap és két PU rétegből álló, nagyon tartós bevonat. Külső és belső használatra egyaránt ajánlja a gyártó.

ViroFlex Additive ®

A VIROFLEX készítmény egy egykomponensű poliuretán-polisziloxán adalék, amely fertőtlenítő tulajdonsággal rendelkezik, és mechanikai, illetve nem vegyi hatással van a mikroorganizmusokra.