Hírek

RODA – Kültéri Boldogság

A cég alapítója, Roberto Pompa forradalmi megérzéseit követve közelítette meg a kültéri területeket és kifinomult bútorokkal díszítette őket.

A RODA a tapasztalat és az aprólékosság szinonimája. Nemzetközi tervezők keze nyomát viselik termékei, kínálatának erőteljes vonzereje felülmúlja a piac szezonalitását. A cég az alapanyagok gondos kiválasztásán, a gyártási folyamatok fenntarthatóságán és a magasabb teljesítményen alapuló, minőségi és kreatív projekteket hoz világra.

A RODA filozófiája azon a meggyőződésen alapul, hogy a kültéri tervezési projektek ugyanolyan relevanciával és jelentőséggel bírnak, mint a belsőépítészeti tervek.

A minőség és a tartósság, a felületi megmunkálások figyelmes kutatása, és ezeknek az apró részletekkel nagy gondossággal történő keveredésének eredménye a hosszútávú tartósság és a kényelem felső foka. Az anyagok gondos megválasztása, mint például a tömör tikfa, természetes kövek, rozsdamentes acél és szövött anyagok, biztosítják az időjárási viszonyokhoz való tökéletes alkalmazkodást.

Hagyományba, innovációba és kompetenciába fordítható tapasztalat: ezek a kulcsszavak, amelyek a RODA kültéri bútorait és kiegészítőit jelölik.