Hírek

QUINTI HIP fotel - a "formabontó" forma

Az olasz QUINTI bútorgyártó vállalat már a tavalyi Orgatec vásáron már bemutatta az új magastámlás foteljét, a HIP fotelt, mely azóta is nagy népszerűségnek örvend a felhasználók körében és most szeretnénk bemutatni az ügyfeleinknek is.

QUINTI-TEC-HIP-4

A HIP fotelt Ximo Roca designer tervezte, aki egy spanyol formatervező és nagyon közel áll hozzá az organikus vonalvezetés illetve a lendületes formavilág.

QUINTI-TEC-HIP-2

A HIP fotel szellemiségét jellemzi, hogy egy olyan kényelmes ülőbútort akartak megtermteni, amely lehetőséget nyújt a kényelmes ülésre, lehetőséget ad arra, hogy határok nélkül használhassuk „okos” eszközünket – tablet, okostelefon – miközben a HIP fotelben ülünk és a fotel magas „palást” támlája mindeközben megakadályozza a zavaró hangok terjedését.

A támla szerkezete hab anyagból készül, mely nagyban elnyeli a fotel körül képződő hangokat így is biztosítva a szuverén teret.

A fotel maga két féle lábszerkezettel érhető el, az egyik egy funkcionális csillag láb, amely körül a szék forogni tud és egy minimalista fém keretláb.

QUINTI-TEC-HIP-

Természetesen a szövet bevonatok végtelen lehetőséget nyújtanak az építészeknek, belsőépítészeknek ahhoz, hogy a megfelelő hangulatú bevonatot megtalálják a termékre.

QUINTI-TEC-HIP-3