Világítástechnika

A 2005-ben alapított Karboxx gyorsan hírnevet szerzett magának a design világító termékek területén. A Karboxx design kiemelkedő tulajdonságai a technológia és az elegancia. A modern anyagok, a fejlett technológia, a könnyű és tartós termékek és a minimál design kombinációja adja a Karboxx brand egyediségét.

Az életstílus fejlődését nyomon követve a Karboxx a kényelem már létező, de még ismeretlen szintjét vette célba a kromoterápiás világítással és a legfejlettebb megoldásokat nyújtja termékpalettájában.

A Karboxx egy teljesen koncepció alapján működik a világítástechnikai design világában. Célunk a könnyű anyagok, a mechanikai ellenállás és a szépség ötvözése azon projektjeinkben, melyekben ezen tulajdonság lényegesek.

Ez olyan lámpa designokat eredményezett, melyek különféle módon értelmezik a fényt. A termékeket Olaszországban gyártjuk és fejlesztjük. A Karboxx kollekcióit neves tervezők (így például Enrico Franzolini, Vicente Garcia Jimenez és Brian Rasmussen) tervezik, melyekben teljes lámpaszettek, íróasztali lámpák, asztali lámpák, állólámpák, függőlámpák, fali lámpák és más világító kiegészítők találhatók.

A Karboxx egyik termékcsaládja a Nyx: a design forrása.

2012-ben született a Karboxx tapasztalatából a Nyx. Ez egy új, LED technológiás kollekció, amely fénycsöves kivitelben is elérhető és a munkakörnyezet megvilágítására terveztük különös figyelmet szentelve a profi stúdiók, illetve az értékes munka és a vállalati irodák igényeinek.

A görög mitológiában Nyx (magyarul Nüx) volt az éjszaka istennője, aki Aethernek (magyarul Aithér) és Hemeranak (magyarul Hémera), vagyis a fénynek és a napnak adott életet. Ezért a Nyx a fény sötétségből történő születését szimbolizálja.

A Nyx termékcsalád a világítás design új koncepcióját hordozza magában és egyszerre gondoskodik a dolgozók fizikai és szellemi kényelméről, ösztönzi a kreativitást, segíti a koncentrációt és a környezet stílusának kiemelését.

    Küldjön nekünk üzenetet