Design bútor

A még máig is sikeres, “Filo art. 001” – egy acélból és fonott drótból készített szék, amely új trendet teremtett az egész világon – áttörése után 60 évvel, az EtAl még ma is kitűnik Európában a sikeres márkanevek közül a közterületek és középületek bútorozásának piacán, mivel megoldások széles skáláját kínálja mind szerződéses partnereinek, mind pedig közhasználatra.

Az EtAl kollekciói elismert, világhírű dizájnerek és zseniális tervező-szakemberek együttműködésével születnek, akik megfelelően tudják értelmezni a piaci trendeket és irányzatokat. Tervezőstúdiója, kutató- és fejlesztő részlege, valamint ipari folyamatok terén szerzett alapos tapasztalata teszi lehetővé az EtAl számára, hogy folyamatosan fejlődő termékeket hozzon létre, és hogy bővítse termékeinek és szolgáltatásainak repertoárját.

A dinamikus dizájn, a generációkon átívelő és a modern ipari folyamatokkal összhangban álló kézműves tapasztalat, valamint a 100%-ban Olaszországban történő gyártás azok az elemek, amelyekből az EtAl márka összeáll.

Az EtAl az IFI S.p.A, védjegye, amely a közterek és középületek dizájnját és technológiáját meghatározó innovatív megoldások területének egyik jelentős ipari vezetője.

 

 

   

   

   

   

 

    

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 

                                                     

       

 

   

 

 

 

 

 

 

    Küldjön nekünk üzenetet