Premosa

Saját területünkön, a térfelosztásban, úttörőnek számítunk és 50 éves tapasztalatunk garantálja szolgáltatásaink minőségét. Alkalmazkodásunk a dizájnban és rugalmasságunk a lakkozásban és festésben teszi lehetővé, hogy ügyfeleink egyéni igényeihez igazítsuk teljesítményünket és termékeink elkészítését, és hogy elérjük végcélunkat, ami nem más, mint:  A tér testreszabása.

A piac élmezőnyében elfoglalt pozíciónk megtartása egy mindennapos kihívás, amelyet a PREMO bátran vállal, ezáltal ügyfeleinknek is testreszabott szolgáltatásokat kínálhatunk.

Termékeinket minden fejlesztendő projekt kulcsfontosságú elemének tekintjük, ugyanúgy, mint minden más építészeti elemet azért, hogy kiváló munkát végezzünk.

A Premo irodai válaszfalak és panelek segítségével igazítja az irodai teret az ügyfél szükségleteinek megfelelően a környezethez és a munkakörülményekhez. A Premo irodai válaszfalaival, valamint tapasztalatunk és személyes tanácsaink segítségével Ön is könnyedén kialakíthatja azt az irodát, amelyet megálmodott, és amelyre szüksége van.