Hírek

PARLA - Újdonságok

A PARLA egy biztos alapokkal rendelkező, török bútortervező és -gyártó, harmadik generációs családi vállalkozás. Komolyan elkötelezte magát amellett, hogy a legjobb minőségű mobil és beépített bútorokat biztosítsa, melyet magasan képzett hagyományos technikákkal dolgozó kézműves mesterek és az általuk használt hitech olasz gépek csodás keveredésével érik el. A PARLA-nál nem csak hisznek abban, amit csinálnak, hanem szeretik is azt, amit csinálnak.

 

Fau A Szék

A Fau egy szék dizájncsodája, mely könnyű, de stabil szerkezetével, kényelmes ülésével és a fa tökéletes íveivel kiemelkedik a tömegből.

                                                             

Hug Fotel

Az ülőfelületet körülölelő kerek forma tökéletes támasztást biztosít, és pihenésre, beszélgetésre és lazításra invitál. A Hug család bouclet kárpitszövetet használ, hogy fokozza az élményt, ideális darab lehet a hívogató terek fénypontjaként.

                          

Moose Fotel

Egy elbűvölő fotel, amely tágas ülésével kényelmet, kifinomult karfájával és háttámlájával stílust biztosít; tökéletes választás társalgókhoz, étkezőkhöz, közösségi terekhez és szállodai szobákhoz.