Hírek

Különleges design bútorok a Felicerossi gyártól már hazánkban is!

Örömmel informáljuk minden kedves érdeklődőt, szakmabeli kollégát, tervezőt és belsőépítészt, hogy a Zconcept Kft. elindította hazánkban a Felicerossi design bútor gyár termékeinek az értékesítését.

  krysalis2

A Felicerossi gyár 1922-ben alapított vállakozás, amely napjainkban az unikum kategóriába tartozó berendezési tárgyak gyártója.

mumble2

Termékeit a különleges, egyedi formavilág, a az ergonómia, a funkcionalitás és a részletekig történő tökéletes kidolgozottság jellemzi.

0879FROSSI DS-2

Olyan korszakalkotó tervezőket tudhat a soraiban, mint Karom Rashid, Jacco Brogenje, Francesco Mansueto és Marco Verrando tervezőpáros vagy a Carlo Magnoli, a teljesség igénye nélkül.

ianus-6

A Felicerossi gyár termékei közül nem egy bekerült a nagy nemzetközi design múzeumok termeibe is, úgymint a Vitra Design múzeumba és a Pompidou múzeumba Párizsba is.

s3-2

Szeretnénk, ha azok a szakemberek, akik érzékenyek a kortárs design termékek iránt, megismerjék, vásárolnák és használnák azokat bármely térben, ahol arra van szükség, hogy a vizuális megjelenés és a minőség alapvető kritérium.

További információkért kérem keressék fel a gyár weboldalát (http://www.felicerossi.it) vagy keressenek bennünket a weboldalunkon található elérhetőségeken.

Zconcept – Felicerossi