Hírek

I 4 MARIANI - Újdonságok

Családi vállalkozás, kézműves hagyomány, a formák lényegességére és az anyagok minőségére orientált folyamatos kutatás és a gyártás minden szakaszának teljes körű ellenőrzése. Ez az i 4 Mariani.

 

SIENA vezetői íróasztal

A SIENA vezetői íróasztalra jellemző az egyszerű, de mégis kifinomult dizájn, amit az asztallap lenyűgöző kidolgozása biztosít. Az asztallap az egyik oldalon egy stabil szerkezeti elemmé hajlik, a másik oldalon pedig jelentős tárolóegységek támasztják alá.

 

SIENA íróasztal

A SIENA az otthoni irodai használatra szánt, bordó színűre lakkozott változatban is bemutatásra kerül, amely az i 4 Mariani számára a Ludovica+Roberto Palomba tervezők által bevezetett, példátlan stílusirányt képviseli.

                                

 

MOORE RELAX alacsony karosszék

A Moore kollekciót a bergere koncepciója által ihletett új, kényelmes és hívogató fotel gazdagítja, 4 küllős forgótalppal vagy fix, hajlított és festett acélcsőből készült alappal. Sokoldalúságának köszönhetően akár nappaliban, akár iroda vagy előtér pihenőterületeiben egyaránt megállja helyét.

           

SELLA vezetői fotel

A SELLA, melynek neve a lónyergek formáját és anyagiságát tükrözi, egy esszenciális és egyben kanyargós sziluettű vezetői fotel. A kalibrált vastagságoknak, a külső bőrborításnak és a puha belső párnázásnak köszönhetően képes fokozni a cég ipari méretekben elért kiválóságát.

                                                 

 

PABLO irodai munkaszékek

A PABLO kollekció három új irodai munkaszékkel bővült. Egy vezetői és két kis fotel két különböző magasságú háttámlával, fix vagy forgó talppal. A részletek kifinomultsága változatlan marad, mint például a szőtt nyeregbőrrel borított, csőszerű acél kartámasz. A székek bármely változata ideális tárgyalóasztalokhoz vagy vezetői asztalokhoz egyaránt.