Hírek

EMU – Időtálló értékek

Az innováció, a minőség, a fenntarthatóság és a nemzetközi megközelítés 70 éve tartó utazása. Az EMU, a fémmel való megmunkálás és a fémvédelem technikai know-how úttörője, kültéri bútorokat gyárt otthonokba és közösségi terekbe egyaránt, annak érdekében, hogy megfeleljen a különböző stílusoknak, és ideális, autentikus környezetet teremtsen az olasz kert életérzéséhez és a baráti összejövetelekhez is.

Az EMU forradalmi lendülete és intuíciója az elsők közé juttatta a gyártót, akik együttműködési sorozatot hoztak létre a legnevesebb olasz és nemzetközi tervezőkkel és építészekkel, melynek célja a „design” bevezetése a kültéri szektorba.

Az EMU strapabíró termékeket gyárt időtálló stílusban, ami a fenntarthatóság záloga. Ez az oka annak, hogy az EMU a termék teljes életciklusára összpontosít a környezetben, a 100%-ban újrahasznosítható és nem éghető anyagok, például acél és alumínium használatától az újrahasznosításáig és a hulladék minimalizálásáig. A fa alkatrészeket tartalmazó kollekciók 100%-ban FSC tanúsítvánnyal rendelkező tikfából készülnek, mely felelős gazdálkodású erdőkből származik, a szigorú környezetvédelmi, társadalmi és gazdasági előírásoknak megfelelően.