Hírek

DRIGANI – A szabadidő megtervezése

A több mint 50 év során – mely idő alatt a kézműves szakértelmét és tudását fejlesztette az ágazatban – a DRIGANI szenvedélye az innováció iránt folyamatosan erősödött, miközben tökéletesítette termékeit, melyekben az esztétika és a funkcionalitás integrálódik és kielégíti ügyfélköre minden igényét.

Hagyomány, kultúra, szenvedély és elegancia…ezek a DRIGANI értékei. Tökéletes egyensúly a szigorú és alapvető dizájn, a természetes anyagok és az értékes, kézzel készített részletek között.

A DRIGANI kültéri bútorait úgy tervezték, hogy a teret teljes kikapcsolódásban, kényelemben és élvezettel tapasztalja meg a felhasználó. Olyan helyeket és hangulatokat teremtenek, ahol a hétköznapok forgataga kicsit elcsendesedik, az idő megáll és teret kap a kikapcsolódás. Mert a szabadidőt meg kell tervezni, minden részletében.

A cég székeket, asztalokat, foteleket és kiegészítőket gyárt különféle anyagokból, köztük fémből, fából, alumíniumból és polipropilénből, valamint olyan moduláris kollekciókat kínál, amelyek tökéletesen megfelelnek a bel- és kültéri közösségi terek követelményeinek, ahol a berendezési tárgyak sokoldalúsága segít meghatározni egy adott tér multifunkcionalitását.