Hírek

BALMA – Újdonságok

Bbox: Akusztikus fülke

A Bbox egy nagyterű iroda elengedhetetlen eleme. Lehetővé teszi a spontán beszélgetéseket, elszakadva az irodai nyüzsgéstől, miközben megőrzi a magánélet szféráját és nem zavarja a többi alkalmazottat a munkavégzésben.

A Bbox-ot a külső megjelenése emeli ki a tömegből. A külső panelek készülhetnek porszórt fémlemezből, kárpitozott vagy filc felülettel, vagy esetleg laminált lap változattal. Jelentős méretük ellenére a fülkék a kihúzható lábaknak köszönhetően könnyen mozgathatók és a kívánt helyen stabilizálhatók.

   

 

Picnix: Piknikasztal

A Picnix piknikasztal kényelmes hely a spontán találkozásokhoz az irodában. A Picnix kétségtelenül egy mobil, de ugyan akkor stabil asztal. Kerekekkel vagy lábakkal felszerelhető, a kényelmes kárpitozott ülések és a megfelelő méretű asztal kellemes hangulatú időtöltést biztosít. Különösen hasznos lehet olyan területeken, mint egy előcsarnok, kávézó vagy nagyobb nyitott terek.

   

 

Újdonság a Stepps-ben!

A Stepps moduláris polcrendszerek évek óta óriási népszerűségnek örvendenek. A Balma Stepps rendszert folyamatosan új funkciókkal bővítik. Létrehoztak egy új polcegységet, amely 2 OH vagy 3 OH magasságú szekrényekre támaszkodik (mely a szerkezet alapját képzi). A szekrényekhez létrák hozzáadásával és a polcok vagy növényládák beintegrálásával bármilyen konfigurációban megalkotott szerkezetet hozhat létre. Érdemes megjegyezni, hogy a polcok nem csak felfelé, hanem oldalra is bővíthetők!