Hírek

B-LINE: KORTÁRS DESIGN A LEGJOBBAKTÓL!

A Zconcept Kft. mindig nagyon fontosnak tartotta, hogy a hazai érdeklődőknek mindig találjon valami olyan design terméket, mely még nem ismert Magyarországon és mindenképpen érdemes bemutatni és elterjeszteni a megoldásait.

Büszkén jelenthetjük ki, hogy a B-LINE Srl. vállalatot cégünk képviseli kizárólag Magyarországon és a termékeivel szeretnénk a lehető legnagyobb közönséget elérni. Építészeket, belsőépítészeket, vállalatokat és privát vásárlókat is.

A B-LINE gyár a XX. század egyik meghatározó formatervezőjének az ötleteire épül, aki nem más mint Joe Colombo. Számos ikonikus tárgyat tervezett meg és adott át az utókornak Joe Colombo, melyek között van olyan, amely helyet kapott a Vitra Design Múzeumben is.

A másik meghatározó formatervező napjaink egyik legtermékenyebb és legpopulárisabb személyisége, Karim Rashid, aki fantasztikus organikus tárgyai mellett, megjelenésével is komoly hatást gyakorol a környezetére. Karim Rashid által tervezett tárgyak, melyeket a B-LINE gyárt, az egyszerűség és a funkcionalitás a jellemző, természetsen az újszerű megjelenés mellett.

Joe Colombora már a 70′ években olyan tárgyakat, bútorokat tervezett, melyek a mai napig aktuálisak, frissek, maradandó értéket képviselnek, mint például a MULTICHAIR, vagy aBOBY vagy a RING tároló elemek vagy a CROSSED outdoor pouffok.

Karim Rashid kifogyhatatlan az organikus és funkcionális elemekből, melyek közül a B-LINEezeket gyártja: GEMMA vagy a WOOPY outdoor polipropilén ülőbútorok. A rikító, színes elemek életet visznek az unalmas hétköznapi terekbe is és emellett kényelmesek is.