Rólunk

A ZConcept Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. felhasználja a partner igények megoldásában azt a közel két évtizedes tapasztalatot, melyet a belsőépítészet, bútor kereskedelem terén szerzett meg.

Minden munkafázisunkat a professzionalizmus, az átgondoltság és a tapasztalat vezérli. Ezért sikerült elérnünk, hogy a partnereink száma folyamatosan növekszik, mind az elégedett vevők és sikeresen együttműködő építészek – belsőépítészek oldaláról, mind a kapcsolatot építő beszállítók oldaláról tekintve!

Share on Facebook0

about-us-image

Share on Facebook0

A ZCONCEPT KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. TEVÉKENYSÉGEI:

építészeti, belsőépítészeti előkészítés, tervezés, bonyolítás
ergonómiai szaktanácsadás
projekt bonyolítás
egyedi asztalosipari termékek tervezése és gyártása a partner igényei szerint
közösségi, lakossági bútor kereskedelem
design bútor kereskedelem
akusztikai szerelt válaszfalak építése, kereskedelme
szállodai bútorok és kiegészítők kereskedelme
ipari, közösségi és lakossági lámpatestek kereskedelme

Share on Facebook0

Cégünk, a Zconcept Kft. Immár évek óta a hazai minőségi bútorkereskedők meghatározó szereplője.
Egyedülálló választékunkat a forgalmazott mintegy 40-50 neves olasz, belga, dán és német bútorgyár termékkínálata képezi. A bútorok és berendezési tárgyak teljes skáláján túl kínálatunkban találhatóak világító testeket, szőnyegeket, egyedi tapétákat, egyedi bútorokat és más különleges belsőépítészeti elemeket is. A prémium kategória mellett a magyar piacon igen versenyképes, kedvezőbb ár-érték aránnyal bíró középkategóriás bútorokat is forgalmazunk.

Választékunk széles spektrumot ölel fel, mind a tér funkcionális helyiségei, mind az árfekvés tekintetében, így minden tervezési feladat során, magánlakások és középületek esetén egyaránt megbízható, minőségi és időtálló választékkal állunk Megrendelőink rendelkezésére. Minőségi kínálatunkat és professzionális szolgáltatásainkat számos nagy ívű projekt igazolja, hiszen olyan épületek megszületésénél működtünk közre, melyek izgalmas, új színfolttal, valódi értékkel gazdagították az ország belsőépítészeti térképét. Megbízásaink között szerepelnek éttermek, kávézók, food-courtok, menzák, közösségi terek, hotelek, apartmanok, irodák, konferenciatermek, előadótermek, színházak, valamint bevásárlóközpontok.

Szellemiségünk szerint nem bútorokat adunk el, sokkal inkább egyfajta életérzést közvetítünk, hiszen munkáink során a tervezőkkel, kivitelezőkkel szorosan együttműködve egyedi élettereket teremtünk, melyek a Megrendelő személyes igényeihez, a tér adta lehetőségekhez messzemenően alkalmazkodnak – mégpedig egységes, az enteriőr egyes részleteit szerves egésszé összefogó koncepció alapján.
Kérem, tekintse meg a weboldalunk kínálatát és tisztelje meg cégünket ajánlatkérésével.

ESZTÉTIKA ÉS A FUNKCIONALITÁS!

Share on Facebook0

icf-office-TLR-coffee-table

Share on Facebook0