Kiegészítők

Alex Turco

A missziónk: “A művészetnek élni, mint amennyire még soha, a szenvedély és az innováció hatalmában.

 

Álmaink: Egy tökéletesen kiegyensúlyozott gyönyörű fénykép segítségével, melyet  grafikus technológiákkal tökéletesítünk és Alex keze munkája által kapja meg végső megjelenés formáját. És így alakul ki egy elegáns extravagáns burkolat.

 

Ritka lehetőséget kínál a klienseknek Alex, hogy aktívan tudják megosztani a kreatív folyamatot, amely során a művész, az új dekoratív Art paneleket elkészíti. Az egyes igények csak és kizárólag egyedi megrendelések alapján készülnek, annak érdekében hogy megfeleljenek az ügyfeleknek és a  követelményeknek.

 

Az elképzelés abból fogant, hogy pazarló stílusú belső tereket hozzanak létre, melyek minden tér üde színfoltjai lehetnek.

 

A panelek alumínium szendvics szerkezetre épülnek fel, melyek mind beltéren mind kültéren felhasználhatóak. A felületükre különleges folyékony műgyanta kerül, melyet maga Alex hord fel saját kezüleg.

A panelek megmunkálása, vágása egyszerű és könnyű folyamat.

 

Az Alex Turco vállalat központja és gyártása Olaszországban van, de a panelek az egész világon ismerik és használják.

A panelek felhasználási lehetőségei végtelenek, akár falburlat, akár bútorok front felülete vagy akár kültéri medence burkolata is lehet.

Fontos a Megrendelőknek, hogy lehetőség van arra is, hogy teljesen egyedi elképzeléseket is megvalósítsanak.

 

Ez egy új formája a képzőművészetnek, mely tele van szenvedéllyel és meghatározó eleme lehet minden belsőépítészeti koncepciónak.

Share on Facebook0

Küldjön nekünk üzenetet

Iratkozzon fel elsőként hírleveleinkre!